Kettős gyógyászati program
A profi masszőrök nem csak azt a testrészt masszírozzák meg, amelyről tudják, hogy beteg, hanem az egész testen ügyes módszerrel megkeresik a hasznos pontokat, és a lehető legmegfelelőbb technikát, sorrendet, nyomóerőt alkalmazzák. Ennek a módszernek a segítségével végzett kutatások eredményeit alkalmazzák a gyógyászati programjaink. A gyógyászati programok a távirányító elején lévő gombokkal könnyen elindíthatók. Az elmerevedettségtől ill. a fáradtság tüneteitől függően kiválaszthatja a kívánt programot, és már indul is a célnak megfelelően kialakított masszázssorozat.

A gyógyászati fotelok legújabb fejlődése!

5 program, 10 mód - kettős gyógyászati programok
Az egyes programok működése közben a program gomb lenyomásával válthatunk kétfajta gyógyászati program, a kinyomó mód nélküli, és kinyomó módot is tartalmazó változat között. Masszázs közben állíthatunk a görgők nyomáserrősségén is, ezzel sokféle variációt kipróbálhatunk.
A masszázs fotel kettős gyógyászati programja
A távirányító gombkiosztása:
  1. váll-program
  2. derék-program
  3. far-program
  4. teljes test program
  5. ujjnyomásos program
Fényérzékelő szenzoros automatikus akupresszúrás pont-kereső rendszer
A testalkattól függően egyénenként különböző akupresszúrás pontokat a fényérzékelő szenzor automatikusan megkeresi. Ha például a családban többen is használják a fotelt, az egyes családtagoknak megfelelően automatikusan felismeri a leghatékonyabb masszázspontokat, ezzel a kézi masszázshoz közeli szakszerű masszírozást biztosít.
Teljes test program (A teljes test fáradtságát enyhítő program)
A masszázs fotel teljes test programja Akkor ajánljuk, ha könnyen elfárad, kedvetlen, az egész testéből szeretné feloldani a merevséget és a fáradtságot, vagy ha sport vagy más miatt az izmai elfáradtak.
Váll-program (A váll fáradt izmainak állapotát javító program)
Masszázsfotel váll programja Akkor ajánljuk, ha szeretne valamit tenni az elgémberedett vállával, ha elmerevedtek a nyak- és vállizmai, fájdalmat és fáradtságot érez.
Derék-program (A derék fáradt izmainak állapotát javító program)
Masszírozó fotel derék programja Akkor ajánljuk, ha hirtelen mozdulatokra vagy hosszú ideig tartó álló munka miatt derekának izmai elfáradtak, ha a derékizmok elmerevedtek vagy fájnak.
Ujjnyomásos program (Puha ujjnyomásos program)
Masszázs fotel ujjnyomásos programja Ugyanolyan tünetekre ajánljuk, mint az egész testre kiterjedő programot, ha olyan masszázsra vágyik, amely lassú ujjnyomásos mozdulatokra helyezi a hangsúlyt.
Ujjnyomásos program (Puha ujjnyomásos program)
Masszázsfotel ujjnyomásos programja Ugyanolyan tünetekre ajánljuk, mint az egész testre kiterjedő programot, ha olyan masszázsra vágyik, amely lassú ujjnyomásos mozdulatokra helyezi a hangsúlyt.