Robostic program
A joysticket fel-le és előre.hátra könnyedén mozgatva az ujjnyomás helyét és a masszázs intenzitását szabadon kontrollálhatjuk. Teljesen új érzés, hogy a testet érő hatás érzékelésével kedvünk szerinti masszázst készíthetünk.
Szabadon koordinálható változatos mozgás
A masszázsfotelen a jostick szabadon koordinálható
A Robostic programmal a joysticket használva megválaszthatjuk a kedvünk szerinti masszázsmozdulatot és a stimuláció erősségét, szabadon kombinálhatjuk a masszázstechnikákat és a görgőmozgásokat. Próbálja meg összeállítani a speciálisan saját magának megfelelő masszázst az izmainak aktuális tüneteteihez, a fáradtság fokához és helyéhez igazítva.
A joystick fel-le mozgatásával a masszázsfotelben lévő görgők helyét szabadon változtathatjuk A joystick fel-le mozgatásával a görgők helyzetét szabadon változtathatjuk.


A joystick előre illetve hátra mozgatásával a masszázsfotelben lévő görgők nyomásának erősségét változtathatjuk A joystick előrenyomásával vagy hátrahúzásával a görgők nyomásának erősségét szabadon változtathatjuk.


Gyúró kapcsoló A "gyúrás" kapcsoló kezelésével a gyúrás funkció szabadon hozzáadható vagy elhagyható.


Ütögető funkció a masszírozó fotelben Az "ütögetés" kapcsoló kezelésével az ütögető funkció szabadon hozzáadható vagy elhagyható.

Könnyen készíthetünk személyre szabott masszázsprogramot is! Memória-funkció (Max. 5 perc x 3 mód) A joystickkel beállított masszázsmozdulatot, annak erősségét a memóriába elmenthetjük. Legközelebb egy gomb benyomására automatikusan elindul a személyre szabott program. Természetesen a test állapotától függően működtetve a program folyamatosan meg tud újulni.
Elmenthető mozdulatok:
  • a görgők fel/le irányú állása
  • a görgők előre/hátra irányú állása
  • a gyúrás iránya (előre, vissza)
  • ütögetés
  • gyúrási technika 1, gyúrási technika 2
  • 1-es görgő, 2-es görgő