A FAMILY INADA filozófiája

Mi az Inadánál már az 1962-es alapítás óta népszerűsítjük a masszázsfotelt, mely Japánból származó kulturális egészségügyi termék. A leginnovatívabb eszközök megalkotásával vezető szerepet töltöttünk be ebben az iparágban, és erőfeszítéseinket mindig arra összpontosítjuk, hogy olyan tartós, valós értékkel bíró és fejlett technológiájú masszázsfoteleket készítsünk, amelyeket bármely otthonban szívesen fognak majd használni ügyfeleink.

A megjelenésükkor eleinte a masszázsfoteleket világszerte csak szórakozást nyújtó termékeknek tekintették, hiszen az emberek némi érme bedobásával élvezhették a mechanikus masszázsélményt. Később, 1972-ben a masszázsfotelek azonban az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium (a mai Egészségügyi, Munkaügyi és Jóléti Minisztérium) jóváhagyásával először kaptak államilag elismert orvosi ellátóeszköz státuszt, mint olyan otthoni orvosi eszköz, mely az emberi kézzel végzett masszázs mechanikus helyettesítőjeként szolgálhat. Az azóta sikerekkel véghez vitt rengeteg kutatás és fejlesztés révén 2000-ben sikerült olyan orvosi masszázsfoteleket kifejlesztenünk az Inadánál, amelyek képesek a test merevségének enyhítése útján segíteni az embereknek.

Ezek a masszírozó fotelek segítik a fáradtság és az izomfáradtság megszüntetését, illetve javítják a szervezet vérkeringését is. A hatékonyságot a kezelési pontok detektálása és azonosítása, valamint az egészségügyi szakemberekkel közösen készített masszázstechnikák még inkább fokozzák. Ezért is különbözik nagyban a hagyományos masszázsfotelektől, mert nemcsak emberi kezeket felülmúló masszázsélményt ad, hanem a nyújtással, a testtartás beállításával és a relaxációval okozott mentális és fizikai állapotjavítást is biztosít. Továbbá a THERAPINA ROBO család az egészség megőrzésére is kitűnően alkalmas. 1978-tól kezdődően, amikor az Egészségügyi és Jóléti Minisztérium elkezdte népszerűsíteni a pihenés, testmozgás és táplálkozás fontosságát, mint az egészség három kiemelten fontos elemét, kutatásokat kezdtünk el végezni annak érdekében, hogy minél jobban hozzájárulhassunk az emberek egészségének javításához. Ezért is fejlesztettünk ki egy 24 órás, 365 napos egészségügyi menedzsment rendszert, amelynek középpontjában a THERAPINA ROBO áll. A vizualizált adatokat – ideértve a vérnyomást, súlyt, kalóriafogyasztást és az alvás minőségét- felhőalapú technológiával kezeljük.

Nichimu Inada
Family INADA CO., LTD.
Alapító és Elnök-vezérigazgató

Ezek a különleges japán masszázsfotelek támogatják a testünket az izommerevség és a kimerültség megelőzésében. 2016-ban az iparág első mesterséges intelligencia (AI) mechanizmusával kidolgoztuk a folyamatosan változó fizikai állapotnak megfelelő masszírozás módszerét is.

Az Inada 2018-ban ünnepelte megalapítása óta eltelt 56. évfordulóját. Ekkor került végre bemutatásra a THERAPINA ROBO, amely a mesterséges intelligencia és az emberi kézmozdulatok felhasználásával elérhetővé teszi mindenki számára a fizikai állapotának megfelelő masszázst. A THERAPINA ROBO masszázsfotelben használt masszázstechnológiák felülmúlják a professzionális szakember kézmozdulatait is azáltal, hogy a legjobb masszázstechnikákat a mesterséges intelligencia tanuló funkciójának segítségével beépítik a masszázsba. A gyógyászaton alapuló, shiatsu pontok stimulálásával javítunk az egészségén, és regeneráljuk szervezetét a masszírozó fotelek segítségével. Reméljük, hogy minél többen megtapasztalják ezt a páratlan élményt, hiszen nemcsak Ön, hanem a családjában mindenki élvezni fogja ezt az igazán kényeztető masszázst.

Az egészségügyi adatokat a mesterséges intelligencia elemzi annak érdekében, hogy a legoptimálisabb masszázsban legyen része Önnek és családjának is. Továbbá ez a fejlett technológia egészséggel kapcsolatos tanácsokat is ad, így teljes mértékben támogatja az Ön mindennapi egészségmegőrzését.

Amire ma a preventív orvoslás modern korszakában szükség van, az nem egyszerűen egy relaxáló masszázsfotel, hanem egy értékes, az egészséghez nélkülözhetetlen termék, amely részletekbe menően támogatja a család minden egyes tagjának mentális és fizikai egészségét.  A FAMILY INADA magabiztosan kínál új hozzáadott értéket a THERAPINA ROBO-val, hiszen használatával közösen tehetünk az egészséges holnapért. Bízunk benne, hogy a THERAPINA ROBO világszerte családi termékké válik.